Vippeløft - Beauty Addicts Stavanger

Vippeløft Stavanger

Bor du i Stavanger sentrum eller området og er på jakt etter skjønnhetssalong som utfører profesjonelle tjenester innen vippeløft. Ønsker du å understrekke, bøye og forlenger dem? Beauty Addicts salong er et sted opprettet spesielt for deg! Tilbud av våre behandlinger inneholder sikre tjenester som er knyttet til behandling av vipper som kommer å understrekke din vakkerhet. God kvalifisert vippetekniker kommer å ta vare på deg slikt at du blir meget fornøyd.

Vippeløft pris

fra 699 NOK

Behandlingen bøyer dine naturlige vipper slik at din naturell lengden kommer til sin fulle nytte. I dette tilfelle dine vipper får et meget løft og skaper illusjon av både definisjon, volum og lengde! Velger du å farge øyenvippene samtidig, kan du gjemme både vippetang og mascara langt ned i skuffen! Resultat av behandlingen varer 4-6 uker.

For mer bilder vennligst besøk oss på Facebook eller Instagram!

Fra og med begynnelsen setter vi stort fokus på vippeløft tjener som blir utført av kvalifisert personell.  Behandlinger resulterer meg en naturlig effekt som holder i flere uker. Vi bruker kun de beste produktene som er sikre for huden og hår og vi holder oss hele tiden oppdatert. Vi ønsker å invitere deg til Stavanger og besøke skjønnhetssalong Beauty Addicts. VI har tilbud på flere behandlinger som kommer å skape glede og velvære hos deg.

før Vippe Løft

før Vippe Løft effect

etter Vippe Løft

vippeløft pris i stavanger