Vippe extensions - Beauty Addicts Stavanger

Vippe extensions Stavanger

Behandlinger hos Beauty Addicts er rettet mot alle personer som ønsker behandlinger innen vipper og bryn, negler, hudpleie og permanent makeup. Vi hjertelig velkommen til å besøke skjønnhetssalong Beauty Addicts i Stavanger. Vi tilbyr klassisk vippe extensions, 3d volum vipper og 6d volum vipper med forskjellige metoder 1:1 , 2:1,  4:1, etc. Tilbudet av salongen inneholder tjenester for kunder i alle aldere som ønsker å fremheve skjønnheten. Vippe extensions utføres ved å legge enkle individuelle vipper direkte på dine naturlige vipper ved å bruke en trygg semi-permanent lim. En enkel vippe blir limt forsiktig og direkte ved siden på naturlige vippen. Behandlinger er sikkert for både øyer, hud og hår. Vippe behandlingen holder 3-4 uker og tåler mye.

Vippe extensions pris

fra 850 NOK

Vippe extensions er behandling hvor våre sertifiserte vippeteknikere ved bruk av en trygg semi-permanent lim setter på enkle vipper som er laget av polyester, slik at de kommer på dine naturlige vipper. Vi limer forsiktig nye vipper på din naturlige vipp nært, men ikke på, øyelokket. Ved hjelp av spesiell pinsett utfører vi profesjonelt arbeid for å utnytte det meste for får kunder. Behandling tar mellom en til to timer på begge øyelokkene. Behandlingstid varierer ut fra vippe extensions sett.

Velg et sett som passer deg best og bestill en time hos Beauty Addists for å være enda vakere!

Vi tilbyr forskjellige vippe extensions som kommer i forskjellig lengde, bredde, bøy, farger og tykkelse. Her kan du observere hvilken typer av behandlinger får du hos Beauty Addicts.Velg mellom en behandling og kontakt oss for å bestille en time!

  • Single Vipper (Fullt sett)
  • Single Vipper etterfyll inntil 3 uker
  • Single Vipper etterfyll etter 3 uker
  • Volumvipper (fullt sett 2D-3D)
  • Volumvipper etterfyll inntil 3 uker
  • Volumvipper etterfyll etter 3 uker
  • Mega volum vipper (full sett)
  • Mega volum vipper etterfyll inntil 3 uker
  • Hollywood Look

Velkommen i dag til skjønnhetssalong Beauty Addicts i Stavanger – et unikt sted hvor vi tar vare på velvære til våre kunder. Unn deg selv en pause i hverdagen. Våre erfarne vippeteknikere vil fremheve din skjønnhet. Vi tilbyr vippe extensions, vipeløft, microblading og bryns behandlinger. Vi tilpasser individuelt behandlinger til kundens behov.

For mer bilder vennligst besøk oss på Facebook eller Instagram!


Effekt etter Vippe Extensions

før vippe extensions

før naturlige vippe extensions

etter vippe extensions

klassisk mega volum vipper extension