Nagledesign - Beauty Addicts Stavanger

Neglesalong Stavanger

Skjønnhetssalong Beauty Addicts i Stavanger inviterer til deg negle behandlinger. Tilbudene våre inkluderer hovedsakelig negler styling ved hjelp av forskjellige metoder som klassisk, gel, hybrid. Vi tilbyr estetiske tjenester i samsvar med prinsippene for hygiene og sikkerhet. Våre erfarne pleiere henvender seg til hver enkelt kunde individuelt for tilby de beste resultatene. Negler er utrolig viktig for kvinner og vi utfører de beste behandlingene derfor oppfordrer vi deg til å besøke salongen vår så fort som mulig.

Nagledesign pris

fra 499 NOK

Hos Beauty Addicts får du spesielle behandlinger knyttet til Nagledesign.

Våre medarbeidere har godt erfaring med å utføre Nagledesign behandlinger derfor om du er på jakt etter noen som kan gjøre jobben så er du i et riktig sted!

Kontakt oss for mer informasjoner!

Negle styling

Negle styling Beauty Addicts skjønnhetssalong i Stavanger leverer den høyeste standard og tjenester. Vi gir hver av kunde en individuell tilnærming. I vårt daglige arbeid bruker vi bare de beste produkter fra anerkjente merker som gir raske og varige resultater. Sjekk ut prislisten og tilgjengelige datoer, avtale en time hjemmefra eller stikk innom.

For mer bilder vennligst besøk oss på Facebook eller Instagram!