Leppefiller - Forstørrelse av lepper - Beauty Addicts Stavanger / Rogaland

Leppefiller – Forstørrelse av lepper Stavanger, Rogaland

Leppeforstørrelse (behandling med fillers)

På Beauty Addicts tilbyr vi profesjonell injeksjonsbehandling som gir større lepper takket være møysommelig tilpassede fillers. Med kosmetiske injeksjoner får man jevne ut leppekonturen, kosmetikkinjeksjoner jevner ut leppekonturer og bedrer formen på leppene. Høykvalitets produkter i form av krystallgel gjør at lepper får riktig fuktighetsnivå, blir fyldigere og mer spenstige.

Lipfillers pris

fra 3200 NOK / 1 ml

Leppeforstørrelse er for dagen en meget populær infjeksjonsbehandling som passer i enhver alder. Fillers er et utmerket alternativ til kirurgiske metoder som medfører langvarig rekonvalesens og varige arr. Fillers i form av kosmetiske injeksjoner er trygge, raske og gir resultater som varer fra seks til opp mot tolv måneder. Behandling med fillers gitt av en erfaren hudpleier eller skjønnhetslege utgjør ingen helsefare.

Forstørrelse og forming av lepper med fillers

Kosmetiske injeksjoner som tilbys på Beauty Addicts gir mulighet for å forme og forstørre lepper i lokal bedøvelse. Mer sensitive personer tilbys i tillegg en bedøvende salve. Behandlingen gir økt vevsvolum, som gjør at lepper blir fyldigere, mer spenstige og får en finere form. Fillers i form av kosmetiske injeksjoner kan også brukes til å løfte munnvikene og redusere leppeasymmetri.

Forstørrelse av lepper

Ved hjelp av fillers får du korrigert flere feil og forstørrede lepper uten smertefulle kirurgiske inngrep. Det er den enkleste og tryggeste måten å få fine, fyldige og sensuelle lepper på. Metoden er stadig mer populær, uavhengig av kjønn. Hele prosedyren er helt smertefri, og du får komme tilbake til hverdagen rett etter at sprøyten er satt.

For mer bilder vennligst besøk oss på Facebook eller Instagram!

Vår hudpleiesalong i Stavanger er skapt med tanke på alle i Rogalandsregionen.