Farging av bryn - Beauty Addicts Stavanger

Farging av bryn Stavanger

I skjønnhetssalongen Beauty Addicts Stavanger finner du mange forskjellige behandlinger av bryn som for eksempel forming, styling og farging av bryn. Det er en lett måte for å regulere dine bryna! Det vil få huden til å se yngre ut og få hårene til livet igjen. Ring og bestill time med en gang! Våre profesjonelle ansatte behandler hver kunde inndividuelt og velger den mest passende henna fargen til deg. Farging av bryn gir deg med en gang en naturlig effekt, som holder i flere uker.

Farge bryn pris

fra 750 NOK

Ønsker du å endre fargen av bryn? Ønsker du å tilpasse fargen av bryn til hårfargen? Denne behandlingen vil hjelpe deg med å oppnå din drømme fargen av bryn!

Skjønnhetssalongen Beauty Addicts plassert i Stavanger retter tilbudet mot samfunnet i Stavanger området, men vi også innviterer kunder fra hele Norge. Våre profesjonelle annsatte passer altid på at våre kunder føler seg trygg og avslappet samt utnytter behandlingen mest mulig både før, under og etter behandlingen. Vi inviterer kunde til å sjekke våre rimelige priser knyttet til behandlingene. Kan du ikke møte opp personlig? Det er ikke noe stress, du kan altids bestille time igjennom mobilen eller via nettsiden.

For mer bilder vennligst besøk oss på Facebook eller Instagram!