Henna bryn | Brow xenna - Beauty Addicts Stavanger

Henna brynStavanger

I skjønnhetssalongen beuty adicts finner du alt det nyeste og på topp- bryns henna Xenna. Innovative behandlinger med bruk av naturlige produkter gjør så at du kan gledes av effekten opp til 6 uker. Denne måten gir mye lengere effekt en den ordinere behandlinge. Det vil si at den både farger brynshår og hud. Vi vil gi dette tilbudet til alle som bor i Stavanger og alle i nær område. Det som skiller oss ut fra de andre lokalene, er våres utrolige atmosfære. Hver kunde er like viktig for oss, derfor passer vi på at hver enket kunde er hundre prosent førnøyd.
Bryn xenna er en unik behandling som skiller seg ut med tanke på varigheten og at den er vannfast. Fargen har utrolig høy kvalitet og er rekommandert av gode skjønnhets pleiere. Vil du understreke din naturlige skjønnhet er dette den perfekte måte. Kom innom salongen vår i Stavanger eller ring og bestill time.

Henna bryn pris

fra 750 NOK

Dette er samme behandling som henna som holder mye lengere i tid. Behandlingen beholder se frem til 14 dager på hud og opp til 6 uker på bryn hår. Henna inneholder flere forskjellige naturlige ekstrakter som bidrar til bedre vekst reparasjon av hår.

For mer bilder vennligst besøk oss på Facebook eller Instagram!