Øyenbryn | Brynstyling - Beauty Addicts Stavanger

Øyenbryn behandlinger: brynstyling Stavanger

Hos Beauty Addicts som er den beste skjønnhetssalong som tilbyr brynslaminering av bryn. Brow lamination behandlinger går ut på å løfte øyenbrynshårene til den retningen du ønsker for å oppnå et naturlig resultat med mer volum og fylde. Våre behandlinger er rettet mot samfunnet i Stavanger området. VI tilbyr konkurransedyktige priser knyttet til mest mulig kvalitet. Vi vil ta vare på både øyenbrynene og trivselen din – Unn deg selv en pause i hverdagen!

Brynstyling pris

fra 350 NOK

Vi tilbyr forskjellige bryn behandlinger. Her kan du observere hvilken typer av behandlinger får du hos Beauty Addicts. Velg mellom en behandling og kontakt oss for å bestille en time!

Øyenbryn gir symmetri til ditt ansikt og fremhever øynene dine.
Ønsker å se bedre ut med tanken på en god brynfasong som er riktig til din ansiktsform og dine farger?
Ønsker å forbedre din daglig fashion både på dagen og om kveld?
Hvis sveret er JA så er denne behandlingen for deg!

Hver behandling er utført av sertifisert vippeteknikker. Brynstyling behandlingen utføres ved å løfte øyenbrynshårene til den retningen du ønsker for å oppnå et naturlig resultat med mer volum. Det er en ikke-invasiv prosedyre som kan utføres i alle aldre. Vi bruker innovative og avanserte metoder, og legger stor vekt på å opprettholde steril hygiene og sikre full komfort for våre kunder. Vi inviterer deg til å gjøre deg kjent med hele tilbudet vårt, samt prislisten. Beauty Addicts skjønnhetssalong i Stavanger venter på deg! Gi deg selv litt luksus til en rimelig pris.

Brynstyling

Farging med wax og forming av bryn for deg som ser etter en daglig endring! Denne behandlinger kommer å endre utsyn av dine bryn slikt at du ser helt fresh ut hver dag!

Brynstyling  refill

Denne behandlinger er for å opprettholde tidligere behandling som bryn løft!

Farging av bryn

Ønsker du å endre fargen av bryn? Ønsker du å tilpasse fargen av bryn til hårfargen? Denne behandlingen vil hjelpe deg med å oppnå din drømme fargen av bryn!

Brynsløft / lamination

Brow lamination eller med andre ord Brow lift er en behandling som utføres på bryn som gjør det mulig å tilpasse brynshårene dine i ønsket retning. Behandlingen passer for deg som ønsker at dine brynene skal se best ut!

Brow Xenna

Dette er samme behandling som henna som holder mye lengere i tid. Behandlingen beholder se frem til 14 dager på hud og opp til 6 uker på bryn hår. Henna inneholder flere forskjellige naturlige ekstrakter som bidrar til bedre vekst reparasjon av hår.

For mer bilder vennligst besøk oss på Facebook eller Instagram!


Sjekk ut effekten av å brynstyling

før brow lamination

øyenbryn behandling & brow lamination pris

etter brow lamination

bryn laminering effekten